Visszahívást kérek

Telefonszám:

Visual CAPTCHA

Ide kattintva elolvashatja az adatvédelmi tájékoztatót.

Akkumulátor felügyelet

 • ha online információra van szükségünk akkumulátoraink és környezete állapotáról
 • ha azonnali riasztást szeretnénk kapni akkumulátor hibáról
 • ha tudni szeretnénk visszamenőlegesen akkumulátoraink villamos paramétereit
 • ha rendszerben szeretnénk ismerni akkumulátoraink típusait, elhelyezkedését stb.
 • ha meg akarunk előzni egy komoly rendszer leállást akkumulátor hiba miatt
 • ha tárolni akarjuk akkumulátoraink paramétereit akár több évre visszamenőleg
 • ha egyedi riasztási paramétereket szeretnénk megadni
 • ha tudni szeretnénk akkumulátoraink közvetlen környezeti hőmérsékletét
 • ha kalibrálható, pontos adatokat szeretnénk mérni és kiértékelni
 • ha megfizethető, független, magyar fejlesztésű rendszerre van szükségünk
 • és sok más paraméterezhető funkcióra van szükségünk

 

Próbálja ki online a telephelyünkön telepített rendszerünket a "demo" menüpontba belépve.

 Intelligens Akkumulátor Felügyeleti Rendszer - IMSB

Minden szünetmentes áramellátó rendszer egyik fő alkotóeleme a háttérenergiát biztosító akkumulátortelep illetve telepcsoport, ezért kiemelt fontosságú feladat az akkumulátorok állapotának rendszeres felügyelete. A nem megfelelő akkumulátortelep kritikus helyzetekben, amikor valójában szükség van az eltárolt energiára, veszélyezteti a valódi szünetmentes áramellátást. Egy hibás telep miatt összeomolhat a teljes szünetmentes áramellátó rendszer. Az ilyen nem várt események ellen rendszeres és szakszerű karbantartással védekezhetünk, azonban a karbantartások során csak berendezéseink, telepeink pillanatnyi állapotát tudjuk felmérni, illetve extrém körülményeket mesterségesen előidézve tudunk következtetéseket levonni és a hibás alkotóelemeket cserélni vagy javítani.


A mai korszerű áramellátó rendszerek már szinte minden felhasználónál távfelügyelettel vannak ellátva. A berendezések aktuális üzemállapotáról tudunk távoli eléréssel információkat kapni esetleg beavatkozni.
A folytonos üzembiztonság elérése érdekében a távfelügyeletet ki kell terjesztenünk az akkumulátortelepekre is. A szünetmentes áramellátás területén is már több évtizede jelenlevő magyar cégek összefogásával fejlesztésre került egy olyan akkumulátor felügyeleti rendszer, amely megoldja ezt a problémát. Tapasztalatainkat többek között az MVM cégcsoport, áramszolgáltatók, távközlési cégek, erőművek áramellátási területein szereztük. Egy olyan rendszer került fejlesztésre, amely a legújabb hardveres és szoftveres technikákat alkalmazza. Széleskörűen felhasználható, egyszerűen telepíthető, kedvező árú és nem utolsó sorban az adott felhasználó igényeihez alkalmazkodó. Nem kötődik egyetlen szünetmentes áramellátó berendezéseket vagy egyéb gyártmányaihoz akkumulátort alkalmazó cég termékéhez sem. Azonban éppen ez az egyik nagy előnye, hogy bármelyik gyártó berendezéseihez kiegészítésképpen használható.IMSB

Akkumulátor felügyeleti rendszer ismertető v2.0 (PDF, 1.33 MB)